PEMENTOS
RECHEOS DE PATACA CON CREMA DE QUEIXO DE ARZÚA
INGREDIENTES
16 pementos vermellos
|
|
400 gr. de bacallao
|
|
500 gr. de puré de pataca
|
|
1 vaso de nata
|
|
100 gr. de queixo de Arzúa
|
|
Sal
|
PREPARACIÓN
- · Hervimos as patacas e preparamos un puré e engadimos bacallao sen sal e cortado en láminos finiñas. Por último mesturamos ben.
- · Empregamos pementos de bote ou metemos pementos naturais coa mezcla para asar tendo coidado de que non se sequen moito. A 180 ºC uns 30 minutos.
- · Nun bol aparte mesturamos a nata, un pouco de puré de pataca e o queixo de Arzúa xunto coa sal, até que quede unha crema suave.
- · Vertemos a mezcla por enriba dos pementos e os servimos quentes.
No hay comentarios:
Publicar un comentario