jueves, 19 de noviembre de 2015

DE RECHUPETE


PEMENTOS RECHEOS DE PATACA CON CREMA DE QUEIXO DE ARZÚA

INGREDIENTES


16 pementos vermellos

400 gr. de bacallao

500 gr. de puré de pataca

1 vaso de nata

100 gr. de queixo de Arzúa

Sal

PREPARACIÓN

  • ·     Hervimos as patacas e preparamos un puré e engadimos bacallao sen sal e cortado en láminos finiñas. Por último mesturamos ben.
  • ·      Empregamos pementos de bote ou metemos pementos naturais coa mezcla para asar tendo coidado de que non se sequen moito. A 180 ºC uns 30 minutos.
  • ·      Nun bol aparte mesturamos a nata, un pouco de puré de pataca e o queixo de Arzúa xunto coa sal, até que quede unha crema suave.
  • ·      Vertemos a mezcla por enriba dos pementos e os servimos quentes.


No hay comentarios:

Publicar un comentario