RECEITA DE PEMENTOS RECHEOS
INGREDIENTES
- 6 Pementos de piquillo
- 500 gramos Grelos
- 12 Gambas
- 3 culleradas de Fariña
- 2 Ovos
- Sal
- Pementa
- 1 Allo
- 400 ml Leite
- 1 Pemento grande
- 1 Cebola
- Aceite
ELABORACIÓN
O primeiro paso é cocer os grelos e as gambas, en potas diferentes. Cando estean listos, cortamos os grelos en pedacitos, e pómolos nunha tixola cun chorrito de aceite, un dente de allo cortado en láminas e as gambas.
Cando estea todo rehogado, incorporámoslle a fariña. Pouco despois, engadímoslle leite para preparar a salsa bechamel. Teremos que remover continuamente até conseguir a textura adecuada. Cando o teñamos listo, deixámolo arrefriar.
Despois, enchemos os pementos de piquillo e pasámolos por fariña e ovo para pasalos pola tixola.
Para acompañalos, é unha boa idea facer unha salsa con cebola e pemento. Tras cortar ambos os en pedacitos, os pochamos nunha tixola para despois pasarlles pola batidora. Vaille tan ben aos pementos recheos!
No hay comentarios:
Publicar un comentario