jueves, 28 de enero de 2016


RECEITA DE PEMENTOS RECHEOS


INGREDIENTES

  • 6 Pementos de piquillo
  • 500 gramos Grelos
  • 12 Gambas
  • 3 culleradas de Fariña
  • 2 Ovos
  • Sal
  • Pementa
  • 1 Allo
  • 400 ml Leite
  • 1 Pemento grande
  • 1 Cebola
  • Aceite

ELABORACIÓN


O primeiro paso é cocer os grelos e as gambas, en potas diferentes. Cando estean listos, cortamos os grelos en pedacitos, e pómolos nunha tixola cun chorrito de aceite, un dente de allo cortado en láminas e as gambas.

Cando estea todo rehogado, incorporámoslle a fariña. Pouco despois, engadímoslle leite para preparar a salsa bechamel. Teremos que remover continuamente até conseguir a textura adecuada. Cando o teñamos listo, deixámolo arrefriar.

Despois, enchemos os pementos de piquillo e pasámolos por fariña e ovo para pasalos pola tixola.

Para acompañalos, é unha boa idea facer unha salsa con cebola e pemento. Tras cortar ambos os en pedacitos, os pochamos nunha tixola para despois pasarlles pola batidora. Vaille tan ben aos pementos recheos! 



 

No hay comentarios:

Publicar un comentario