jueves, 3 de marzo de 2016

Entrante


PASTEL DE SALMÓN



INGREDIENTES


  •        400 gr
amos de salmón ahumado


  •        200 gr
amos de langostinos


  •        150 gr
amos paliños de cangrexo


  •        1 cogollo
l de leituga


  •        Mahonesa


  •        Pan de molde sen corteza



ELABORACIÓN


Forramos con papel filme o interior do molde onde o imos a preparar, para que ao desmoldarlo saía con facilidade.

Lavamos a leituga e picámola, pómolo nun bol grande e reservamos.

Picamos os palitos de cangrexo e incorporámolo ao bol.

Pelamos e quitamos a cabeza aos lagostinos, picámolos e incorporamos ao bol.

Forramos o interior do molde con salmón, encima do papel filme.

Encima do salmón pomos as rebanadas de pan de molde até cubrilo, para que este máis zumento podedes untar as rebanadas con mahonesa.

Se nos sobra salmón picámolo e incorporámolo ao bol.

No bol onde temos a leituga, os palitos e os lagostinos, botamos tres culleradas de maionesa, mesturamos e imos botar a mestura encima do pan de molde.

Estendémolo ben e pomos máis pan de molde para facer a base.
Tapamos con papel filme, metémolo na neveira e pomos algo encima, para que quede ben prensado.




No hay comentarios:

Publicar un comentario